top of page

Kerstverlichting op batterij en timer

Bij onze producten staat kwaliteit altijd voorop en dat geldt zeker voor onze ingebouwde kerstlichtjes. We leggen een sterke nadruk op het gebruik van hoogwaardige materialen die tevens duurzaam en gemakkelijk in gebruik zijn.

Kerstverlichting op batterij en timer: gemakkelijk te plaatsen en te gebruiken

Met onze kerstverlichting op batterij heb je geen gedoe het ontbreken van een stopcontact en kan je onze kerstkrans ophangen waar je maar wil.


Deze batterij-aangedreven verlichting biedt ultieme flexibiliteit bij het plaatsen. Met de heldere LED's, een handige timer kun je eenvoudig de juiste sfeer creëren waar je maar wil.


De timerfunctie maakt het nog makkelijker: zodra je de verlichting inschakelt, wordt de timer automatisch geactiveerd. Deze timer zorgt ervoor dat de lampjes 8 uur lang blijven schijnen, vervolgens vanzelf uitgaan en na 16 uur automatisch weer aangaan. Dit betekent dat het licht de volgende dag op exact hetzelfde tijdstip weer begint te stralen.


Dit proces blijft zich herhalen, zolang er goed werkende batterijen in de verlichting aanwezig zijn. We voorzien je graag van hoogwaardige A-merk batterijen, waardoor je met minimale inspanning een prachtige sfeer kunt creëren.


Hier is een voorbeeld: Als je de timer om 16:00 uur activeert, zal de verlichting automatisch uitgaan na 8 uur (om 00:00 uur). Vervolgens blijft de verlichting gedurende 16 uur uitgeschakeld en begint de volgende dag om 16:00 uur opnieuw te stralen.


Ontdek vandaag nog onze kerstkransen, allemaal uitgerust met deze ingebouwde kerstverlichting. Je hoeft alleen nog te kiezen welke kerstkrans je graag wilt bestellen en een prachtige plek te selecteren om te genieten van de betoverende kerstsfeer. Maak je kerst extra speciaal met onze kerstkransen!


Комментарии


bottom of page