top of page
Kerstworkshop BloomsnBlossoms

VERWEN JEZELF!

Tijdens onze kerstworkshops delen we graag onze passie met jou!

Kom met jouw creatieve vibes naar één van de kerstworkshops: Kerstkrans voor buiten, kerstige droogbloemenkrans, pampaskerstboom, pampascenterpiece, pampas/eucalyptus tafelstuk voor je kersttafel, kerstslinger en verwen jezelf met wat me-time, ...  Ik zorg voor een lekker hapje en drankje! 

 

Liever een workshop op maat voor een exclusieve avond onder vriendinnen, collega’s of voor een vrijgezellenfeest? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Workshop Pampas Kerstboom 

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van kerstdecoraties met onze creatieve workshop! Tijdens deze gezellige bijeenkomst leer je hoe je een adembenemende Whimsical Pampas Kerstboom kunt maken. Vergeet de traditionele dennenbomen en stap binnen in een magische sfeer van speelse elegantie.

 

Het is een geweldige gelegenheid om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen unieke kerstdecoratie te maken. Doe mee en voeg wat betovering toe aan je kerstfeest!

BloomsnBlossoms Workshop Pampas Kerstboom
anchor_droogbloemen
BloomsnBlossoms Workshop Pampas Kerstboom

Wat mag je verwachten?

Elke Pampas Kerstboom is uniek en opvallend, waardoor je de kans hebt om je persoonlijke stijl te laten stralen door kleuren, vormen en decoraties te kiezen die perfect bij jou passen. Geen zorgen over het pluizen van de pampaspluimen, we leren je alle geheimen en trucs om dit onder controle te houden tijdens onze workshop. Onze Pampas Kerstbomen zijn duurzaam en gaan jarenlang mee, wat betekent dat je kunt genieten van dit stukje magie, jaar na jaar.

 

Wat kun je verwachten? Deskundige begeleiding, alle benodigde materialen en gereedschappen, een ruime keuze aan pampaspluimen, droogbloemen en decoratieve elementen en zelfs een lichtjessnoer op batterijen (excl batt) om je creatie te laten stralen. Maar het gaat niet alleen om het maken; deze workshop is ook een geweldige gelegenheid om te genieten van een relaxte avond met vriendinnen.

 

Dus, laat je inspireren en doe met ons mee voor een creatieve en gezellige kerstervaring!

anchor_krans

Inspiratie

Hier vind je alvast ideeën om je eigen prachtige pampas kerstboom te creëren

Anchor_vrjgezellen
bottom of page