top of page
Kerstworkshop BloomsnBlossoms

VERWEN JEZELF!

Tijdens onze kerstworkshops delen we graag onze passie met jou!

Kom met jouw creatieve vibes naar één van de kerstworkshops: Kerstkrans voor buiten, kerstige droogbloemenkrans, pampaskerstboom, pampascenterpiece, pampas/eucalyptus tafelstuk voor je kersttafel, kerstslinger en verwen jezelf met wat me-time, ...  Ik zorg voor een lekker hapje en drankje! 

 

Liever een workshop op maat voor een exclusieve avond onder vriendinnen, collega’s of voor een vrijgezellenfeest? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Workshop Kerstkrans

Breng je kerstspirit tot leven en laat je creativiteit schitteren! 

 

Welkom bij onze onvergetelijke Kerstkrans Workshop, waar we samen de magie van het maken van prachtige kerstkransen ontdekken.

Ben je klaar om je creatieve kant te ontdekken en een prachtige kerstkrans te creëren met vers kerstgroen? In onze workshop delen we graag onze passie en kennis over het maken van kerstkransen met vers kerstgroen.

 

Mis dit betoverende avontuur niet! Reserveer nu je plek. 

BloomsnBlossoms Kerstkransen Inspiratie
anchor_droogbloemen
BloomsnBlossoms Kerstkransen Inspiratie

Wat mag je verwachten?

Jij beslist of je jouw kerstkrans wilt laten schitteren aan je deur aan de muur of als een blikvanger op tafel. Onze metalen ringen zijn verkrijgbaar in zowel hangende als staande varianten, dus geen zorgen over gaatjes in de muur. Of leg je kerstkrans gewoon plat op de tafel en plaats er een windlicht met prachtige kaars in voor een warme, gezellige sfeer

 

 

Overvloed aan Luxe Materialen: Bij al onze workshops staat kwaliteit centraal. We maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen die niet alleen schitteren op de dag van je creatie, maar minstens de hele kerstperiode meegaan. Kies zelf of je je kerstkrans volledig of gedeeltelijk bedekt. Je hebt een overvloedig aanbod aan prachtige opties om uit te kiezen, zoals takken van conifeer, spar, eucalyptus, hulst, bessen en meer.  En om je krans extra speciaal te maken, zijn er keuzes zoals een lichtsnoer (op batterijen), kerstballetjes, ornamenten, dennenappels, katoenbollen, linten en meer, zodat je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten.

anchor_krans

Inspiratie

Hier vind je alvast ideeën om je eigen prachtige kerstkrans te creëren

Anchor_vrjgezellen
bottom of page