top of page
Droogbloemen voor bedrijven

AANBOD VOOR BEDRIJVEN

In onze studio in Meise zijn we dagelijks bezig met het creëren van de mooiste droogbloemboeketten en droogbloemkransen.  We bewerken de droogbloemen en maken zo moderne en frisse creaties die je interieur een natuurlijk accent bezorgen. Bovendien kan je dankzij droogbloemen op een milieuvriendelijke en ecologische manier genieten van bloemen!  Onze creaties blijven dan ook langer dan een jaar mooi en fris!

Workshops

Onze workshops zijn de ideale manier om een leuke en interactieve incentive te bieden aan je medewerkers, klanten, partners, etc. 

We werken graag met je samen om een op maat gemaakte workshop te maken die past bij de behoeften en het budget van je event.

Onze workshops worden geleid door ervaren bloemisten die de groep begeleiden bij het creëren van hun eigen bloemenarrangementen.
 

Wij zorgen voor alle benodigde materialen en ons team staat klaar om vragen te beantwoorden en begeleiding te bieden gedurende de workshop.

Workshops voor bedrijven
Droogbloemen Boeketten

Boeketten op maat

Onze op maat gemaakte boeketten zijn perfect voor bedrijven die op zoek zijn naar een uniek en gepersonaliseerd cadeau.

We werken graag met je samen om een op maat gemaakt boeket te creëren dat past bij jouw budget en stijl.

 

We werken enkel met de meest hoogwaardige en bijna uitsluitend lokale droogbloemen.  De boeketten blijven minstens 1 jaar al hun pracht behouden en worden verpakt in 100% gerecycleerde verpakking.

Tot slot voegen een speciale toets toe door een persoonlijk kaartje in hout te ontwerpen.  Alles wordt in-house gemaakt en geprint om zo accuraat en snel mogelijk te kunnen leveren.

We bieden bezorging aan en kunnen bestellingen van elke omvang accommoderen.

Bloemenkransen

Onze bloemenkransen zijn een unieke en creatieve manier om uw bedrijfsmerk of boodschap te laten zien.

 

We werken graag met je samen om een op maat gemaakte bloemenkrans te creëren die past bij jouw stijl en budget. Al onze kransen en houtwerk worden in-house ontworpen en geprint om een optimaal resultaat en snelle levering te garanderen.

Onze bloemenkransen worden vaak gebruikt als eye catcher op evenementen, fotoshoots, als persoonlijke cadeau bij geboortes, pensioen, etc. of als center piece in uw bedrijf.

Vind je het gepaste formaat niet in de webshop, aarzel dan niet om ons te contacteren met je specifieke wensen!

Houten Naamkrans Olive Garden
Droogbloemen workshops

Onze werkwijze

Ons proces begint met een uitgebreid gesprek waarin we je behoeften, budget, timeline en stijlvoorkeuren bespreken.

 

Van daaruit creëren we een op maat gemaakt voorstel met onze aanbevelingen en prijzen.

 

Zodra je het voorstel goedkeurt, gaan wij meteen aan de slag.

Aangezien alles bij ons in-house gecreëerd wordt, kunnen wij snel schakelen als er last-minute verzoeken of wijzigingen zijn. 

bottom of page