top of page
Droogbloemen_by_bloomsnblossoms

TRAKTEER JEZELF OP ME-TIME

Tijdens onze workshops delen we graag onze passie met jou!

Wil je iets origineels om je doopsuiker te presenteren, geef je graag een uniek gepersonaliseerd cadeau voor een feest, huwelijk, communie,... Of zoek je gewoon een leuk item voor je interieur of decoratie in je kinderkamer dan is deze workshop houten naamkrans perfect voor jou.  Ik zorg voor een lekker hapje en drankje! 

 

Liever een workshop op maat voor een exclusieve avond onder vriendinnen, collega’s of voor een vrijgezellenfeest? Contacteer ons we helpen je graag

Workshop Gepersonaliseerde 
Houten Naamkrans

Op zoek naar een unieke en creatieve workshop? Onze workshop "Gepersonaliseerde Houten Naamkransen/Flower Hoop" is precies wat je nodig hebt. Of je nu een leuke manier zoekt om je doopsuiker te pimpen, een persoonlijk cadeau voor een speciale gelegenheid wilt maken, of gewoon je interieur of kinderkamer wilt opleuken, we've got you covered.

Je krijgt de kans om je eigen houten naamkrans te maken, met woorden die voor jou van betekenis zijn. Denk aan babynamen, bedrijfsnamen, cijfers, of zelfs je eigen bedrijfslogo.  Je kiest ook zelf of je jouw krans wilt ophangen of wilt neerzetten, zonder gedoe.

Dus waar wacht je nog op? Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen unieke houten naamkrans. Join the fun!

Gepersonaliseerde Houten naamkrans Heavenly Pink
anchor_WORKSHOP GEPERSONALISEERDE HOUTEN NAAMKRANS

Wat mag je verwachten?

Gepersonaliseerde Houten Flower Hoop Heavenly Pink

Je krijgt de kans om een unieke houten naamkrans te maken met woorden die voor jou van waarde zijn, of het nu gaat om babynamen, bedrijfsnamen, cijfers of zelfs je bedrijfslogo.

 

Je hebt de vrijheid hebben om je eigen stijl, kleur en ontwerp te kiezen, zodat de krans perfect in hun interieur past. Je kunt zelf beslissen of je jouw creatie wilt ophangen of als een decoratief pronkstuk wilt neerzetten, zonder dat je extra benodigdheden nodig hebt.

 

Bovendien staan hoogwaardige materialen en een overvloed aan luxe bloemvariaties en kleuren garant voor een kwalitatief resultaat dat niet alleen op de dag van creatie, maar nog lang zal schitteren.

Onze focus op kwaliteit is essentieel, we maken uitsluitend gebruik van duurzame materialen. Daarnaast bieden we een breed keuze aan kleuren, texturen en droogbloemvariaties, zodat je een unieke creatie kunt samenstellen die echt bij jou past.

 

Tijdens de workshop kun je heerlijk ontspannen en genieten van me-time in een prachtige omgeving. Denk aan een vleugje muziek op de achtergrond, een glaasje in de ene hand en de allermooiste droogbloemen in de andere. Kortom, onze workshop is niet alleen een gelegenheid voor creativiteit, maar is ook een heerlijk ontspannend moment.

Anchor_Textured art wat mag je verwachtn

Inspiratie

Hier vind je alvast ideeën om je eigen prachtige gepersonaliseerde houten naamkrans te creëren

Anker 1_gepersonaliseerde houten naamkransen inspiratie
bottom of page