top of page
Volle_Kerstkrans_met_vers_kerstgroen_Pampasgras_BloomsnBlossoms

KERSTKRANS MET
DROOGBLOEMEN

Ho, ho, ho! Welkom in ons hoekje van de kerstkrans met droogbloemen, waar we je meenemen naar de magische wereld van droogbloem kerstkransen. Als je op zoek bent naar een prachtige, duurzame toevoeging voor de feestdagen, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze kerstkrans met droogbloemen stralen niet alleen warmte en kerstsfeer uit, maar ze gaan ook nog eens jarenlang mee, dankzij de hoogwaardige droogbloemen en takken waaruit ze bestaan.

 

Dus waar wacht je nog op? Laat je betoveren door de schoonheid van onze droogbloem kerstkransen en breng een vleugje natuurlijke magie in jouw kerstdecoratie!

VEILIG BETALEN

Betaal veilig met bankkaart of creditcard of zelfs via overschrijving zonder extra kosten

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending in België vanaf 70€ 

SNELLE LEVERING - AFHALEN

Kom je krans afhalen in ons atelier te Meise (op 1min. van A12)

 • HOELANG KAN IK DROOGBLOEMEN BEWAREN?
  Droogbloemen blijven minstens een jaar hun pracht behouden. Om ze optimaal te bewaren kan je best 2 zaken vermijden: licht (plaats ze bij voorkeur niet in direct zonlicht) en vocht want natte droogbloemen zijn niet langer droog (...).
 • KAN IK ZELF DROOGBLOEMEN MAKEN?
  Yes! Om zelf droogbloemen te maken heb je vooraleerst mooie verse bloemen nodig. Bundel ze en hang ze ondersteboven in een donkere en goed geventileerde ruimte voor enkele dagen of weken. Veel succes!
 • ZIT ER EEN REKENING OF FACTUUR BIJ DE BLOEMEN?
  Aangezien onze bloemen vaak als cadeau worden opgestuurd, zit er geen rekening of factuur bij onze verzendingen. Je kan deze makkelijk opvragen via email: kim@bloomsnblossoms.be
 • HOELANG DUURT HET VOORALEER IK MIJN BESTELLING ONTVANG?
  Als je bestelt op een weekdag, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog gemaakt. Reken dan nog 2 dagen voor het versturen met een koerier. Sneller nodig? Je kan onze creaties ook komen afhalen in ons atelier te Meise.
 • KAN IK EEN BOODSCHAP TOEVOEGEN AAN MIJN BESTELLING?
  Yes! Je kan bij al onze creaties een persoonlijke boodschap toevoegen. We kunnen die zelfs graveren in hout voor die extra personal touch!
bottom of page