top of page
Droogbloemen workshop op maat

WORKSHOP OP MAAT

Wij zorgen voor de "finishing touch" op jouw belangrijke dagen!  Omdat alles 100% handgemaakt wordt in ons atelier , kunnen wij perfect aansluiten op jouw wensen. Aangezien wij uitsluitend met droogbloemen werken, kan je bovendien extra lang nagenieten van onze creaties; onze bloemen en kransen blijven immers minstens 1 jaar goed!

En we hebben iets nieuws: de Textured Art workshop is helemaal hot en wij begrijpen waarom! Het is niet alleen prachtig, maar het zorgt ook voor 100% zen-momenten! Dus stap in de wereld van texturen en creatieve uitspattingen en maak je klaar voor jouw eerste kunstwerk!

IT'S YOUR PARTY!

Bij onze droogbloemenworkshops maak je unieke creaties met droogbloemen, pampasgras en geconserveerde bloemen. Samen met vriend(inn)en of familie geniet je van een dag vol ontspanning en creativiteit. Vertrek met trots én een persoonlijk aandenken zoals een droogbloemstolp, droogbloemenkrans, droogbloemenkroon, kam of juweel.

 

Draag je creaties het hele jaar door op festivals of in de tuin met een drankje.

 

Daarnaast bieden we Textured Canvas Art aan, waarbij we kunstwerken creëren met toegevoegde textuur op canvas. Laat me je begeleiden bij het maken van 100% aanpasbare en unieke droogbloemencreaties waar je trots op kunt zijn!

Wat mag je verwachten

Iedereen kan meedoen en het resultaat is altijd even uniek als jijzelf dankzij ons overvloedige aanbod van luxueuze en kwalitatieve takken/bloemen in alle kleuren van de regenboog. 

 

Ik neem je mee op een creatieve reis en laat je vrij om je eigen twist aan je meesterwerk te geven. Het wordt een gezellige, ontspannen activiteit die iedereen zal onthouden.

❥ We gebruiken enkel topmaterialen voor een blijvend resultaat

❥ Onze materiaalkeuze is eindeloos

❥ We reizen naar alle uithoeken van België

❥ We denken mee met het thema en doel van jouw feest

Praktisch

Meestal 2-3 uurtjes pure fun, maar als je wilt, maken we er een snelle mini-workshop van

Je kunt ook een mix van creaties kiezen

We spreken Nederlands, Engels en Frans

Jij zorgt enkel voor stoelen en tafels; wij brengen de magie mee!

 

Wil je een vrijblijvende offerte of meer info over de mogelijkheden voor jouw fantastische vrijgezellenfeest? 

Wij staan te popelen om jouw feest dat extra sprankeltje te geven dat het verdient.

Vraag hier je vrijblijvende offerte aan

 

Bedankt voor je aanvraag!

Enkele van onze workshops

Cherry Blossom Droogbloemenkrans

Workshop Droogbloemenkrans

Droogbloemenkransen zijn een echte eye-catcher

Ontdek de perfecte workshop voor het creëren van unieke gedroogde bloemenkransen, ideaal voor jouw interieur of kinderkamerdecoratie. Droogbloemen, met hun diverse vormen en kleuren, passen moeiteloos bij elke decoratieve stijl, van minimalistisch tot bohemian en klassiek. Stijlvol, duurzaam en onderhoudsvrij, droogbloemen zijn de ideale manier om je interieur op te fleuren.

Droogbloemenstolp

Workshop Droogbloemen Stolp

Maak je eigen droogbloem stolp

Maak een prachtige glazen stolp met droogbloemen, een verscheidenheid aan prachtige gedroogde stelen. Een prachtig object dat geweldig zou staan op een bijzettafel, in je inkom, op tafel in het midden, aan je open haard, woonkamer of slaapkamer.  

BloomsnBlossoms Workshop Textured Art vb23.jpeg

Textured Canvas Art

Textured Art: Ontdek, Creëer, Beleef

Textured Art is hòt en wij snappen het helemaal! Het is niet alleen mooi maar je wordt er ook 100% zen van!

Stap mee in de wereld van texturen en creatieve uitspattingen en bereid de wereld voor op je eerste kunstwerk!

Het resultaat van deze kunstwerken heeft een tastbare, voelbare textuur, wat ze visueel interessant en uniek maakt. Textured Canvas Art stelt je in staat om diepte, dimensie en detail aan werken toe te voegen. 

Droogbloemenkroon

Workshop Bloemenkroon

Bloemenkronen zijn het ultieme accessoire!

Gedroogde bloemkronen hebben de wereld (en onze Pinterest-feeds) de laatste tijd helemaal veroverd. Of het nu gaat om een ​​communie, een bruiloft, een muziekfestival of gewoon een middagje uit met je besties; bloemkronen lijken tegenwoordig het favoriete accessoire te zijn en daar zijn we best blij mee! Bloemenkronen hebben iets sprookjesachtigs en o zo meisjesachtig. 

bottom of page