top of page
Volle_Kerstkrans_met_vers_kerstgroen_Pampasgras_BloomsnBlossoms

NOBILIS KERSTBOOM
MET DECORATIE

Hey daar, kerstliefhebbers! Bereid je voor om in de magische wereld van feestelijke pracht te duiken, want onze verse, met zorg gedecoreerde kerstbomen staan klaar om je huis in een winterwonderland te veranderen. Als je op zoek bent naar dé blikvanger voor jouw kerstfeest, zoek dan niet verder. Onze bomen ruiken heerlijk naar de feestdagen en zijn tot in de puntjes versierd met liefde en aandacht voor detail.

 

Dus waar wacht je nog op? Breng de betovering van Kerstmis naar huis met een van onze adembenemende kerstbomen en laat het feest beginnen!

VEILIG BETALEN

Betaal veilig met bankkaart of creditcard of zelfs via overschrijving zonder extra kosten

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending in België vanaf 70€ 

SNELLE LEVERING - AFHALEN

Kom je krans afhalen in ons atelier te Meise (op 1min. van A12)

 • HOELANG KAN IK DROOGBLOEMEN BEWAREN?
  Droogbloemen blijven minstens een jaar hun pracht behouden. Om ze optimaal te bewaren kan je best 2 zaken vermijden: licht (plaats ze bij voorkeur niet in direct zonlicht) en vocht want natte droogbloemen zijn niet langer droog (...).
 • KAN IK ZELF DROOGBLOEMEN MAKEN?
  Yes! Om zelf droogbloemen te maken heb je vooraleerst mooie verse bloemen nodig. Bundel ze en hang ze ondersteboven in een donkere en goed geventileerde ruimte voor enkele dagen of weken. Veel succes!
 • ZIT ER EEN REKENING OF FACTUUR BIJ DE BLOEMEN?
  Aangezien onze bloemen vaak als cadeau worden opgestuurd, zit er geen rekening of factuur bij onze verzendingen. Je kan deze makkelijk opvragen via email: kim@bloomsnblossoms.be
 • HOELANG DUURT HET VOORALEER IK MIJN BESTELLING ONTVANG?
  Als je bestelt op een weekdag, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog gemaakt. Reken dan nog 2 dagen voor het versturen met een koerier. Sneller nodig? Je kan onze creaties ook komen afhalen in ons atelier te Meise.
 • KAN IK EEN BOODSCHAP TOEVOEGEN AAN MIJN BESTELLING?
  Yes! Je kan bij al onze creaties een persoonlijke boodschap toevoegen. We kunnen die zelfs graveren in hout voor die extra personal touch!
bottom of page