top of page
Volle_Kerstkrans_met_vers_kerstgroen_Pampasgras_BloomsnBlossoms

KERSTBAL MET NAAM

Welkom in de betoverende wereld van Gepersonaliseerde Kerstballen! Als je dit jaar een vleugje unieke charme aan je kerstdecoratie wilt toevoegen, ben je op de juiste plek. Onze speciale kerstballen zijn perfect om babynamen, kindernamen of andere dierbare namen toe te voegen aan je kerstboom, waardoor deze niet alleen prachtig versierd is maar ook een diepere betekenis krijgt.  Of het nu de naam van je pasgeboren baby is, de namen van je kinderen of een andere speciale boodschap, onze kerstballen voegen een persoonlijke touch toe aan je feestelijke tradities. Laten we samen wat magie aan je kerstboom brengen! 

kerstbal met naam

Bestel vandaag en geef je kerstboom een persoonlijke en onvergetelijke touch.

VEILIG BETALEN

Betaal veilig met bankkaart of creditcard of zelfs via overschrijving zonder extra kosten

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending in België vanaf 70€ 

SNELLE LEVERING - AFHALEN

Kom je krans afhalen in ons atelier te Meise (op 1min. van A12)

 • HOELANG KAN IK DROOGBLOEMEN BEWAREN?
  Droogbloemen blijven minstens een jaar hun pracht behouden. Om ze optimaal te bewaren kan je best 2 zaken vermijden: licht (plaats ze bij voorkeur niet in direct zonlicht) en vocht want natte droogbloemen zijn niet langer droog (...).
 • KAN IK ZELF DROOGBLOEMEN MAKEN?
  Yes! Om zelf droogbloemen te maken heb je vooraleerst mooie verse bloemen nodig. Bundel ze en hang ze ondersteboven in een donkere en goed geventileerde ruimte voor enkele dagen of weken. Veel succes!
 • ZIT ER EEN REKENING OF FACTUUR BIJ DE BLOEMEN?
  Aangezien onze bloemen vaak als cadeau worden opgestuurd, zit er geen rekening of factuur bij onze verzendingen. Je kan deze makkelijk opvragen via email: kim@bloomsnblossoms.be
 • HOELANG DUURT HET VOORALEER IK MIJN BESTELLING ONTVANG?
  Als je bestelt op een weekdag, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog gemaakt. Reken dan nog 2 dagen voor het versturen met een koerier. Sneller nodig? Je kan onze creaties ook komen afhalen in ons atelier te Meise.
 • KAN IK EEN BOODSCHAP TOEVOEGEN AAN MIJN BESTELLING?
  Yes! Je kan bij al onze creaties een persoonlijke boodschap toevoegen. We kunnen die zelfs graveren in hout voor die extra personal touch!
bottom of page