top of page

BLOOMSNBLOSSOMS

FOREVER FLOWERS

Anchor_contactgegevens

Welkom!

BloomsnBlossoms is een artisanale bloemenstudio in Meise voor iedereen die anderen of zichzelf graag verwent met een unieke creatie. Onze stijl is elegant, geraffineerd, eco-bewust en uitgesproken vrouwelijk.

Als voormalig event planner en tafelstyliste heb ik BloomsnBlossoms in 2019 opgericht omdat ik gefascineerd geraakte van de schoonheid en de kwaliteit van de nieuwe generatie droogbloemen.  Ze gaven me de gelegenheid om met ontwerpen te experimenteren op een manier die niet eerder kon.

"When in doubt, add flowers"

 

Dankzij de hoge duurzaamheid van droogbloemen, werd bovendien de milieu-impact van het gebruik van verse bloemen in mijn ontwerpen in één klap weggemaaid (pun intended).

Vandaag kunnen we je hierdoor unieke en elegante arrangementen bieden die niet alleen uw ruimte verfraaien, maar ook onze ​​planeet ondersteunen.

 

Elk van onze arrangementen is met liefde en zorg handgemaakt, met alleen de hoogste kwaliteit gedroogde bloemen die duurzaam worden geoogst.

Zoals William Blake ooit zei: "De bloem die het zoetst ruikt, is verlegen en nederig." We kunnen het niet meer eens zijn, en daarom geloven we dat schoonheid ligt in de eenvoud van de natuur.

 

Onze arrangementen laten de natuurlijke schoonheid van droogbloemen zien en zijn de perfecte eyecatcher in elke ruimte.

 

Waarom brengt u vandaag geen vleugje natuur in uw leven? Bekijk onze collectie en ervaar de magie van droogbloemen zelf.

Liefs,

Kim

 

BloomsnBlossoms droogbloemen

”I must have flowers always and always”
Claude Monet

anchor_over ons
anchor_core values
bottom of page