top of page
Volle_Kerstkrans_met_vers_kerstgroen_Pampasgras_BloomsnBlossoms

KERST 2023

Kerst 2023 is in zicht en we zijn helemaal klaar om de feestelijke sfeer te omarmen! Welkom op onze Kerst 2023-pagina, waar we onze absolute favorieten van het seizoen met jou delen. Hier vind je alles wat je nodig hebt om jouw kerst onvergetelijk te maken, van prachtige kerstkransen, zowel vers als gedroogd, tot betoverende pampas kerstbomen, feestelijke tafeldecoratie en unieke gepersonaliseerde kerstballen in hout en acryl.  Laten we samen de magie van Kerstmis ontdekken en je helpen om van deze feestdagen iets speciaals te maken!

Ontdek onze Kerst 2023-favorieten en maak van dit kerstseizoen een buitengewone ervaring! Begin nu met shoppen en laat je inspireren voor een feestelijke tijd vol warmte en vreugde.

VEILIG BETALEN

Betaal veilig met bankkaart of creditcard of zelfs via overschrijving zonder extra kosten

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending in België vanaf 70€ 

SNELLE LEVERING - AFHALEN

Kom je krans afhalen in ons atelier te Meise (op 1min. van A12)

 • HOELANG KAN IK DROOGBLOEMEN BEWAREN?
  Droogbloemen blijven minstens een jaar hun pracht behouden. Om ze optimaal te bewaren kan je best 2 zaken vermijden: licht (plaats ze bij voorkeur niet in direct zonlicht) en vocht want natte droogbloemen zijn niet langer droog (...).
 • KAN IK ZELF DROOGBLOEMEN MAKEN?
  Yes! Om zelf droogbloemen te maken heb je vooraleerst mooie verse bloemen nodig. Bundel ze en hang ze ondersteboven in een donkere en goed geventileerde ruimte voor enkele dagen of weken. Veel succes!
 • ZIT ER EEN REKENING OF FACTUUR BIJ DE BLOEMEN?
  Aangezien onze bloemen vaak als cadeau worden opgestuurd, zit er geen rekening of factuur bij onze verzendingen. Je kan deze makkelijk opvragen via email: kim@bloomsnblossoms.be
 • HOELANG DUURT HET VOORALEER IK MIJN BESTELLING ONTVANG?
  Als je bestelt op een weekdag, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog gemaakt. Reken dan nog 2 dagen voor het versturen met een koerier. Sneller nodig? Je kan onze creaties ook komen afhalen in ons atelier te Meise.
 • KAN IK EEN BOODSCHAP TOEVOEGEN AAN MIJN BESTELLING?
  Yes! Je kan bij al onze creaties een persoonlijke boodschap toevoegen. We kunnen die zelfs graveren in hout voor die extra personal touch!
bottom of page