top of page
BloomsnBlossoms Workshop Pampas Kerstboom

PAMPAS KERSTBOMEN

Zin in iets anders dan de traditionele verse kerstboom dit jaar? Dan zijn onze Pampas kerstbomen echt iets voor jou! Welkom bij onze Pampas Kerstbomen-pagina, waar we je meenemen op een reis vol natuurlijke elegantie. Onze Pampas kerstbomen zijn dé trend van het seizoen en ze brengen een vleugje boho-chic in je feestelijke inrichting.

 

Dus, als je op zoek bent naar iets heel anders, iets speciaals voor je kerstviering, dan ben je op de juiste plek beland. Laat de traditionele kerstboom even rusten en omarm de pampas vibes voor een feestelijke kerst die net zo uniek is als jij!

We hebben momenteel geen producten om weer te geven.

VEILIG BETALEN

Betaal veilig met bankkaart of creditcard of zelfs via overschrijving zonder extra kosten

GRATIS VERZENDING

Gratis verzending in België vanaf 70€ 

SNELLE LEVERING - AFHALEN

Kom je krans afhalen in ons atelier te Meise (op 1min. van A12)

 • HOELANG KAN IK DROOGBLOEMEN BEWAREN?
  Droogbloemen blijven minstens een jaar hun pracht behouden. Om ze optimaal te bewaren kan je best 2 zaken vermijden: licht (plaats ze bij voorkeur niet in direct zonlicht) en vocht want natte droogbloemen zijn niet langer droog (...).
 • KAN IK ZELF DROOGBLOEMEN MAKEN?
  Yes! Om zelf droogbloemen te maken heb je vooraleerst mooie verse bloemen nodig. Bundel ze en hang ze ondersteboven in een donkere en goed geventileerde ruimte voor enkele dagen of weken. Veel succes!
 • ZIT ER EEN REKENING OF FACTUUR BIJ DE BLOEMEN?
  Aangezien onze bloemen vaak als cadeau worden opgestuurd, zit er geen rekening of factuur bij onze verzendingen. Je kan deze makkelijk opvragen via email: kim@bloomsnblossoms.be
 • HOELANG DUURT HET VOORALEER IK MIJN BESTELLING ONTVANG?
  Als je bestelt op een weekdag, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog gemaakt. Reken dan nog 2 dagen voor het versturen met een koerier. Sneller nodig? Je kan onze creaties ook komen afhalen in ons atelier te Meise.
 • KAN IK EEN BOODSCHAP TOEVOEGEN AAN MIJN BESTELLING?
  Yes! Je kan bij al onze creaties een persoonlijke boodschap toevoegen. We kunnen die zelfs graveren in hout voor die extra personal touch!
bottom of page