top of page

di 05 dec

|

Nieuwelaan 200, Meise, België

Workshop Whimsical Pampas Kerstboom

Stap binnen in een wereld van magie, creativiteit en duurzame elegantie. Tijdens deze unieke workshop leer je hoe je je eigen betoverende Pampas Kerstboom kunt maken, een pronkstuk voor de feestdagen dat jarenlang mee zal gaan.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Whimsical Pampas Kerstboom
Workshop Whimsical Pampas Kerstboom

Tijd en locatie

05 dec 2023, 19:30 – 22:00

Nieuwelaan 200, Meise, België

Over het evenement

Workshop: Creëer je eigen Whimsical Pampas Kerstboom

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van kerstdecoraties met onze creatieve workshop! Tijdens deze gezellige bijeenkomst leer je hoe je een adembenemende Whimsical Pampas Kerstboom kunt maken.  Vergeet de traditionele dennenbomen en stap binnen in een magische sfeer van speelse elegantie.

Waarom meedoen?

Plezier en Creativiteit: Deze workshop is een feest voor je zintuigen. Je zult versteld staan van het plezier dat het creëren van je eigen Whimsical Pampas Kerstboom kan bieden. Het is een geweldige gelegenheid om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen unieke kerstdecoratie te maken.

Duurzaamheid: Onze Pampas Kerstbomen zijn gemaakt van prachtige pampaspluimen en droogbloemen die jarenlang meegaan. In plaats van een traditionele kerstboom die na de feestdagen wordt weggegooid, heb je met deze creatie een blijvend stukje magie dat je jaar na jaar kunt hergebruiken.

Uniek en Opvallend: Geen twee Pampas Kerstbomen zijn hetzelfde. Je kunt je creatieve stempel drukken op je boom door kleuren, vormen en decoraties te kiezen die perfect bij jouw persoonlijke stijl passen. Het resultaat is een adembenemend kunstwerk dat de aandacht van al je gasten zal trekken.

Pluizen: We kennen de reputatie van pampaspluimen, maar geen zorgen, we leren je de kneepjes van het vak om dit pluizen onder controle te houden!  Tijdens onze Whimsical Pampas Kerstboom Workshop onthullen we geheimen en trucs om de pluis tot een minimum te beperken, zodat je kerstboom er prachtig uitziet zonder ongewenst pluizen.

Wat kun je verwachten?

Deskundige Begeleiding: Ik zal je door het proces leiden en je voorzien van alle benodigde materialen en gereedschappen. Je hebt geen eerdere ervaring nodig; iedereen kan deelnemen en slagen.

Materialen en Versieringen: We voorzien een ruime assortiment aan prachtige pampaspluimen, droogbloemen en andere decoratieve elementen, zodat je jouw kerstboom tot in de kleinste details kunt personaliseren. En als kers op de taart, wordt een lichtjessnoer op batterijen exclusief de batterijen meegeleverd, om je creatie te laten stralen!

Gezellige Sfeer: Deze workshop is niet alleen een kans om iets prachtigs te maken, maar ook om samen te komen met gelijkgestemde mensen.

Wat je krijgt

❁ Een sprankelend glaasje bubbels, een verfrissende soft drink of een heerlijke thee, vergezeld van zoete en hartige hapjes

❁ Een gezellige avond die je direct in de kerstsfeer brengt

❁ Jouw schitterende, weelderige Whimsical Pampas Kerstboom van +/- 50cm (zonder pot), met trots gemaakt 

❁ Demonstratie en eenvoudig te Volgen Stap-voor-Stap individuele begeleiding bij het maken van je kerstkrans

Wat mee te brengen

Gewoon je enthousiasme!

Locatie

Nieuwelaan 200

1860 Meise

Parking voor de deur

Op 1 minuut van de A12 (afrit plantentuin)

Geniet van een knusse ambiance, moeiteloze toegankelijkheid en overvloedige parkeerfaciliteiten

Tickets

  • Workshop Pampas kerstboom

    € 79,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page