top of page

wo 20 nov

|

The Loft Londerzeel

Whimsical Pampas Kerstboom Workshop

Stap binnen in een wereld van magie, creativiteit en duurzame elegantie. Tijdens deze unieke workshop leer je hoe je je eigen betoverende Pampas Kerstboom kunt maken, een pronkstuk voor de feestdagen dat jarenlang mee zal gaan.

Whimsical Pampas Kerstboom Workshop
Whimsical Pampas Kerstboom Workshop

Tijd en locatie

20 nov 2024, 19:30 – 22:00

The Loft Londerzeel, Stationstraat 50c 1840 Londerzeel, België

Over het evenement

Maak je eigen unieke Pampas Kerstboom: Superleuk en hip!

Zin om iets anders te doen dan die standaard kerstboom? Maak dan je eigen Whimsical Pampas Kerstboom tijdens deze superleuke en creatieve workshop!

Geen zorgen als je nog nooit zoiets hebt gedaan: Ik help je stap voor stap met alles wat je nodig hebt. Je krijgt alle materialen en gereedschappen, dus je hoeft alleen maar je fantasie de vrije loop te laten.

We've got you covered: We hebben een gigantisch assortiment aan prachtige pampaspluimen, droogbloemen en andere decoraties voor je klaarstaan. Zo kun je jouw kerstboom helemaal naar jouw eigen smaak pimpen. En als finishing touch krijg je er zelfs een lichtjessnoer op batterijen bij (exclusief batterijen), zodat je creatie straks magisch mooi verlicht wordt.

Super gezellig: Deze workshop is niet alleen een superleuke creatieve bezigheid, maar ook nog eens een toffe gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten die net zo enthousiast zijn over kerstdecoraties als jij!

En om het helemaal af te maken:

 • Geniet tijdens de workshop van een sprankelend glaasje bubbels, een verfrissende soft drink of een heerlijke thee, vergezeld van zoete en hartige hapjes.
 • Dompel je onder in de gezellige kerstsfeer en geniet van de muziek en glühwein.
 • Ga naar huis met je schitterende, weelderige Whimsical Pampas Kerstboom van +/- 50cm (zonder pot), met trots gemaakt door jouzelf!

Tijdens de workshop leer je:

 • De basistechnieken voor het werken met pampaspluimen en droogbloemen
 • Hoe je je eigen unieke kerstboom creëert
 • Tips & tricks om pluizen tot een minimum te beperken

Deze workshop is perfect voor:

 • Iedereen die iets creatiefs en leuks wil doen
 • Liefhebbers van een unieke en stijlvolle kerstdecoratie
 • Mensen die op zoek zijn naar een duurzame kerstboom
 • Gezellige avonden met vriendinnen

Wat mee te brengen?

 • Je enthousiasme! Dat is het enige wat je nodig hebt om er een onvergetelijke avond van te maken.

Schrijf je nu in en ga aan de slag met je eigen unieke Pampas Kerstboom!

Locatie The Loft

Stationstraat 50c - 1840 Londerzeel (boven Bodypoint)

Op 3min afrit Londerzeel A12

Stap binnen en laat je omarmen door de rustgevende sfeer van onze ruime locatie. Met overvloedige ramen die het interieur baden in zonlicht, bieden wij een uitnodigende en inspirerende omgeving voor al onze bezoekers. Of je nu komt voor een vergadering, een workshop, of gewoon om te ontspannen, onze locatie in Londerzeel biedt de perfecte setting om tot rust te komen en nieuwe ideeën op te doen.

Met ruime parkeergelegenheid direct voor de deur, is het gemakkelijk en stressvrij om ons te bereiken.

Schrijf je nu in en bereid je voor op een geweldige creatieve ervaring.

Parkeren

Je hebt de mogelijkheid om te parkeren naast de deur de parkeerplaatsen van de Centrumschool (Stationstraat 58), die geopend is vanaf 18.00 uur en op zaterdag en zondag van 8u-22u. Ook is er parkeergelegenheid op straat voor de deur beschikbaar. Een andere optie is om te parkeren op de parking ter hoogte van Stationstraat 43, schuin tegenover de locatie.

Ingang

Bij de ingang van de locatie volg je de aangegeven pijlen naar Bodypoint en loop je onder de overdekte doorrit door. Aan je linkerzijde zie je een metalen buitentrap. Ga de trap op en eenmaal bovenaan ga je naar rechts. Hier bevindt zich de ingang van onze locatie.

Tickets

 • Workshop Pampas kerstboom

  € 79,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page