top of page

di 05 dec

|

Meise

Workshop Kerstboom Nobilis

In deze kerstige workshop ontdek je de kunst van het creëren van je eigen sierlijke Nobilis Kerstboom, een pronkstuk dat de feestdagen zal verfraaien.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Workshop Kerstboom Nobilis
Workshop Kerstboom Nobilis

Tijd en locatie

05 dec 2023, 19:30 – 22:00

Meise, Nieuwelaan 200, Meise, België

Over het evenement

Betreed een betoverende wereld vol kerstmagie en creatieve vrijheid met onze onvergetelijke workshop. Creëer je eigen Moderne Nobilis Kerstboom en stap binnen in een magische sfeer van speelse elegantie.  

Waarom zou je meedoen? 

☆ Ontdek het plezier van het vormgeven van je eigen Nobilis Kerstboom. Het is de ultieme gelegenheid om je creatieve geest de vrije loop te laten en een unieke kerstversiering te maken.  

☆ Onze Nobilis Kerstbomen zijn vervaardigd uit prachtige nobilis takken en andere duurzame materialen, die een de hele feestperiode hun magie behouden.  

☆ Geen twee Nobilis Kerstbomen zijn identiek. Je kunt je eigen stempel drukken op je boom door kleuren, vormen en decoraties te kiezen die perfect aansluiten bij jouw persoonlijke stijl. Het resultaat is een adembenemend kunstwerk dat de bewondering van al je gasten zal oogsten.  

Wat staat je te wachten? 

☆ Als jouw toegewijde workshopinstructeur zal ik je persoonlijk begeleiden gedurende het hele proces, en ik zorg ervoor dat je toegang hebt tot alle benodigde materialen en gereedschappen. Je hoeft je geen zorgen te maken over eerdere ervaring, want ik sta klaar om iedereen te helpen de vaardigheden te verwerven en met succes de workshop te doorlopen.  

☆ Luxe Materialen en Versieringen: Kies uit een uitgebreide selectie nobilis, conifeer, spar, eucalyptus, hulst, bessen en meer.  En om je krans extra speciaal te maken, zijn er keuzes zoals, kerstballetjes, ornamenten, dennenappels, katoenbollen, linten en meer, zodat je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten en andere decoratieve elementen om jouw kerstboom tot in de kleinste details te personaliseren.

☆ Als kers op de taart wordt een lichtsnoer op batterijen inclusief de batterijen geleverd om je creatie te laten stralen. Met onze batterij-aangedreven kerstverlichting geniet je van ultieme flexibiliteit, zonder gedoe met stopcontacten, en kun je onze kerstkrans overal ophangen. De handige timerfunctie zorgt voor eenvoudige bediening, waardoor je de perfecte sfeer kunt creëren, terwijl de lampjes automatisch aan en uit gaan, zonder gedoe.

☆ Gezellige Sfeer: Deze workshop is niet alleen een kans om iets prachtigs te creëren, maar ook om samen te komen met gelijkgestemde zielen en de magie van de feestdagen te delen.

Wat je krijgt

☆ Een sprankelend glaasje bubbels, een verfrissende soft drink of een heerlijke thee, vergezeld van zoete en hartige hapjes

☆ Een gezellige avond die je direct in de kerstsfeer brengt

☆ Jouw schitterende, weelderige Kerstboom van +/- 50cm (zonder pot), met trots gemaakt 

☆ Demonstratie en eenvoudig te Volgen Stap-voor-Stap individuele begeleiding bij het maken van je kerstkrans

Wat mee te brengen

Gewoon je enthousiasme!

Locatie

The Ruby - Het Rubenskasteel in Zemst (Elewijt)

Steendreef 77, 1982 Elewijt (Zemst)

Parking voor de deur

Op 5 minuten van de E19 (tussen Antwerpen & Brussel)

Een magische plek om te vertoeven. Bij The Ruby begeef je je in deze magische omgeving en prachtig domein. Dat vraagt voor een wandeling toch?

Tickets

  • Workshop Nobilis kerstboom

    € 75,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page