top of page

wo 27 apr

|

Meise

Workshop Droogbloemen kroon en armband samen met je oogappel

Zin in een creatieve namiddag samen met je oogappel, staat er binnenkort een communie op jullie agenda, kom dan samen een bloemenkroon en armband maken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Workshop Droogbloemen kroon en armband samen met je oogappel
 Workshop Droogbloemen kroon en armband samen met je oogappel

Tijd en locatie

27 apr 2022, 13:45 – 16:15

Meise, Amelgemstraat 3, 1860 Meise

Over het evenement

Wat mag je verwachten in de workshop droogbloemenkroon en armband

Droogbloemenkronen hebben de wereld (en onze Pinterest-feeds) de laatste tijd veroverd. Of het nu gaat om een communie, een bruiloft, een muziekfestival of gewoon een middagje uit met je besties; bloemenkronen lijken tegenwoordig het favoriete accessoire! Er is iets sprookjesachtig aan bloemenkronen. Bloemenkroontjes zijn het ultieme accessoire!

In deze workshop droogbloemenkroon en armband met verse en gedroogde materialen geef ik je graag mijn passie en kennis voor droogbloemen door. Dit is een duo workshop, dus breng je dochter, zoon, nichtje, neefje, kleinkind, ... mee (kom je liever alleen dat kan ook natuurlijk) en beleef samen een creatieve, fleurige namiddag tussen de allermooiste droogbloemen.  Is je creatie helemaal af dan nemen we nog enkele foto's en hebben jullie een mooie herinnering aan deze creatieve namiddag. 

Maar we gaan vooral genieten in een mooi kader met een leuk muziekje op de achtergrond, een glaasje in de ene hand en de mooiste takken in de andere.

Ook zin gekregen om je eigen droogbloemenkroon te maken? Dat kan! Het enige wat jij moet doen is je snel inschrijven want de plaatsen zijn beperkt. De rest wordt voor jou geregeld.

Details

We maken in deze workshop een droogbloemenkroon en een armband op lint (makkelijk aan en uit te doen en zo past de armband steeds mooi aan) met verse en gedroogde materialen.  Om je kroon en armband te bekleden heb je keuze uit  onze allermooiste droogbloemen in verschillende kleuren (roze, wit, geel, naturel, oranje,...) specifiek kleurtje in gedachte vraag er ons naar, daarnaast breng ik nog enkele verse materialen mee die mooi indrogen zoals eucalyptus, gipskruid,... alles om een prachtige kroon en armband te maken.  Om het helemaal af te maken heb je ook nog keuze uit ons assortiment linten.

Wat je krijgt

❁ Een glaasje bubbels, een soft drink of een theetje & zoete of hartige hapjes

❁ Een gezellige namiddag met leuke babbels

❁ Je prachtige droogbloemen kroon en armband die je op de dag zelf hebt gemaakt

❁ Wil jij dit moment vereeuwigen, ik zorg voor leuke foto's van jullie namiddag 

❁ Stap voor stap instructie en demonstratie

❁ Individuele begeleiding bij het maken van je kroon en armband

Wat mee te brengen

Gewoon je enthousiasme!

Prijs

75€ per duo (volw+kind)

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt

Locatie

B&B Amelhof - Amelgemstraat 3, 1860 Meise

Parking voor de deur.

Op 5 minuten van de A12

Met subtiele luxe en met een knipoog nostalgie, zorgt Amelhof voor een unieke ervaring in de uitgestrekte velden van Meise, met zicht op Brussel.

Opmerking: dit is een indoorevenement, de verplichte maatregelen die op dat moment opgelegd zijn worden gevolgd.

Tickets

  • Workshop Bloemenkroon- armband

    € 75,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page