Rose Bear_by Blooms&Blossoms Pink.png

Rose Bears

Ben je op zoek naar een geschenk dat niet alleen je ware gevoelens toont, maar ook blijvend is? Waarom dan niet iemand verrassen met een romantisch geschenk dat gegarandeerd een blijvende indruk achterlaat? Ontdek onze Rozen Beren.  Rose Bears 

 

Wij noemen ze Rozen Beer, maar je kunt ze je geheime wapen noemen

Onze prachtige Rose Bears zijn handgemaakt van zachte synthetische rozen in een luxe geschenkverpakking. Het is een origineel geschenk dat er geweldig uitziet als decoratie in de woning of kantoor van je geliefde. Maar kan ook perfect als geschenk voor geboortes, verjaardagen en communies dienen. De Rose Bears zijn verpakt in een doorzichtige geschenkdoos met satijnen strik en personaliseerbaar naar jouw wensen.
BloomsnBlossoms_RoseBears_PalePink.jpg

Een kleur voor elk gevoel
en gelegenheid

Stuur een premium giftbox met een Rozen Beer voor romantiek, een mix van kleuren om te vieren, wit voor excuses of roze om dankbaarheid te uiten. De keuzes zijn eindeloos en we zijn altijd bereid om het geschenk aan te passen volgens je instructies.

Het perfecte cadeau voor elke gelegenheid

Met de Rozen Beer hebben we het mooiste geschenk ter wereld in een modern en stijlvol jasje gestopt: rozen. Te schattig voor woorden. Een perfect cadeau voor verjaardagen, valentijn, communies, gender reveal feestjes, babyborrels, Bridemaid-geschenken of eenvoudig om te zeggen "I Love You"

Bedekt met perfecte kleine foamrozen en afgewerkt met een satijnen strik, zijn onze Rozen Beren onweerstaanbaar.  Je beer zal gepresenteerd worden in een gift box met een satijnen strik.

BloomsnBlossoms_RoseBear Red Small and L

Kies je Rose Bear