• Kim

Een origineel cadeau voor valentijn?


Origineel cadeau voor valentijn?

Terwijl je dit leest, zijn miljoenen mensen over de hele wereld op zoek naar een speciaal cadeau voor gelegenheden als valentijn, geboorte, communie, huwelijksverjaardag, babyborrels... En raken waarschijnlijk gefrustreerd omdat ze niets origineels vinden.


Onze Rose Bears zijn ideaal om elke gelegenheid speciaal te maken!


De Rose Bear heeft het idee van het geven van bloemen opnieuw uitgevonden en is uniek met de hand gemaakt met delicate bloemen die je als decoratief stuk in je huis of op tafels kunt bewaren als een vrolijke kleuraccent. Zonder dat je de rozen water moet geven of verzorgen maakt dit van de Rose Bear een geweldig cadeau om naar je vrienden en geliefden te sturen om elke gelegenheid te vieren.


We weten allemaal dat verse bloemen geweldig en mooi zijn en zo groot als kleurrijk en duur kunnen zijn als we willen. Maar het enige nadeel is dat bloemen, hoe groot en duur ook, een houdbaarheidsdatum hebben, meestal een week of zo na de dag dat je iemand cadeau doet, wat natuurlijk betekent dat het geen cadeau voor het leven is. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen, is onze Rose Bear duurzaam. De bloemen blijven vijf tot zeven jaar intact en zien er nog net zo mooi uit als op de dag dat je ze als cadeau schonk.


Als je iemand een cadeau doet, moet het speciaal, uniek en anders zijn dan alle anderen. Niemand wil naar een verjaardagsfeestje komen en hetzelfde geschenk overhandigen als de persoon die naast je staat, toch?


Daarom hebben we de Rose Bears geïntroduceerd en bieden we maatwerk en cadeau-berichten om de Rose Bear nog persoonlijker te maken.


Last-minute cadeau voor Valentijnsdag - deze week stellen we ons atelier open voor afhalingen, stuur ons gerust een bericht. Verras je vrouw, vriendin, zus of moeder met het liefste en het schattigste cadeau voor Valentijn. Je kunt niet fout gaan met een Rose Bear tijdens het seizoen van de liefde.


Bekijk hier onze Rose Bear-collectie van dichterbij en beslis zelf hoe schattig ze zijn.

2 keer bekeken0 reacties
Help
Forever Flowers
BloomsnBlossoms
Let's get social

© 2021 by BloomsnBlossoms Bloemenstudio in Meise

Privacy Policy

Algemene Voorwaarden