top of page
Flower Hoop Perfectly Peach.jpg

F L O W E R  H O O P S | D R O O G B L O E M E N  K R A N S E N | K E R S T K R A N S E N

 

Kransen niet enkel voor kerst

Kransen zijn helemaal hip en trendy en zeker niet alleen voor kerst.

BloomsnBlossoms biedt een prachtige selectie handgemaakte bloemen- en deurkransen. Of je nu op zoek bent naar een deurkrans voor je voordeur of een gedroogde bloemenkrans voor je interieur.  Wil je liever iets op maat gemaakt, ik ondersteun je graag bij het kiezen van de bloemen om de gedroogde bloemcreatie van je dromen samen te stellen.

Voor alle gepersonaliseerde aanvragen, neem gerust contact met me op.

FlowerHoop_HeavenlyPink_by BloomsnBlosso
FloralHoop_Kitty_byBloomsnBlossoms-2528.

Tips voor het bewaren van kransen

Je krans even bewaren voor een volgend seizoen? 

Leg de krans op een groot stuk karton in een platte doos met deksel. Zo kan je hem bewaren tot volgend seizoen. 

Tip Wij verzenden de krans in een grote platte doos die kan je stuksnijden en opplooien zo neemt ze weinig plaats in beslag. Op deze manier kan je je krans zonder beschadigingen bewaren tot een volgende seizoen. 

Gedroogde bloemen zijn heel onderhoudsvriendelijk

In tegenstelling tot verse bloemen of planten, die nog steeds onderhoud nodig hebben, zijn gedroogde bloemen de perfecte keuze als je geen groene vingers hebt.  

Het beste van gedroogde bloemen is dat ze lang meegaan. Ze gaan jaren mee! Zonder verwelken en zonder water te geven, zijn gedroogde bloemen een heerlijk ruikend, mooi geschenk dat zoveel beter is voor het milieu.

 

Vermijd om ze bloot te stellen aan zon en vochtigheid.

FlowerHoop_SunnysideUp_by BloomsnBlossom
FlowerHoop_CherryBlossom_by BloomsnBloss

Droogbloemen zijn stijlvol en duurzaam

Droogbloemen, zijn de ideale manier om je interieur op te fleuren. Met hun grote diversiteit aan vormen en kleuren kunnen ze worden aangepast aan alle decoratieve stijlen: minimalistisch, bohemien, klassiek ... Ze zijn stijlvol en bovendien niet bederfelijk. Droogbloemen gaan heel lang mee, vanuit duurzaam oogpunt zijn gedroogde bloemen ook efficiënter dan verse snijbloemen vanwege hun lange houdbaarheid. Het resultaat is dat gedroogde bloemen een aanzienlijk lagere ecologische voetafdruk zullen hebben dan vers gesneden bloemen.

 

Droogbloemen zijn hip, trendy en enorm terug van weggeweest

Vergeet de droevige, vervaagde gedroogde bloemen uit het verleden, de nieuwe generatie droogbloemen is gearriveerd en ze zijn fantastisch.  Ontdek onze prachtige collectie droogbloemen en grassen in onze shop (pampassgras pluimen, lagurus, broom, palm spear, craspedia (billy buttons,...) De soorten veranderen wekelijks en voegen een extra touch van textuur en decor aan je huis toe. Je kan er niet omheen: gedroogde bloemen zijn een must-have op dit moment. 

Waarom voeg je niet een aantal van deze eeuwige schoonheden toe aan je interieur?

BloomsnBlossoms Droogbloemen.jpg