top of page
Droogbloemen_BloomsnBlossoms.jpg

Concept

BloomsnBlossoms is een floral studio voor een vleugje opvallende stijl voor uw werkplek, huis of evenement, met overvloedige arrangementen van hoogwaardige bloemen en bladeren.

 

"When in doubt, add flowers"

Vergeet de droevige, vervaagde gedroogde bloemen uit het verleden, de nieuwe generatie droogbloemen is gearriveerd en ze zijn fantastisch.

Ik heb overal gezocht naar de mooiste bloemen en vazen om je ruimte te kleden met stijlvolle en eigentijdse arrangementen die weinig 

onderhoud vereisen, waar voor je geld, en die niet weggegooid worden als het tijd is voor iets nieuws.

 

Of je nu op zoek bent naar elegante, seizoensgebonden bloemen die elke maand naar uw kantoor worden gebracht, of als je het hele jaar door de luxe van bloemen in je huis wilt ervaren, mijn bloemen zijn probleemloos en staan geweldig.

 

Kim_BloomsnBlossomsII copy.jpg

Als eventplanner en tafelstyliste heb ik BloomsnBlossoms opgericht omdat ik ontdekte dat de schoonheid en kwaliteit van bloemen die ik kon gebruiken me opeens de gelegenheid gaf om met ontwerpen te experimenteren op een manier die niet eerder kon. Het feit dat deze prachtige bloemen nooit zullen verwelken in de prullenbak, was ook een enorme bonus, want hoewel ik dol ben om erdoor omringd te worden, heb ik nooit goed bloemen kunnen weggooien.

"Flowers are Love's truest language"

 

Nu combineer ik mijn passie voor tafeldecoratie en mijn levenslange hobby van tuinieren; het maken van eigentijds vormgegeven bloemstukken die uw ruimte verbeteren en verlevendigen. De meeste dagen ontwerp ik in mijn studio in Meise, gelukkig omringd door mijn bloemen. Elk van mijn ontwerpen is origineel en met liefde met de hand vervaardigd, wat betekent dat je profiteert van de luxe van de persoonlijke touch die je alleen krijgt van een boetiekbedrijf.

 

Of je nu kiest om te kopen uit het bestaande assortiment of op zoek bent naar een uniek arrangement, het is nooit een beter moment geweest om wat bloemen in je leven te brengen!

Liefs, Kim
bloom-blooming-blossom-929778.jpg
”I must have flowers always and always”
Claude Monet
bottom of page